IT Assistance
Minden, ami IT
Zökkenőmentes infrastruktúra-üzemeltetés hosszú távon
Az egyes alkalmazásokat kiszolgáló informatikai hálózat kulcsfontosságú szereppel bír napjaink vállalatainak életében: az IT infrastruktúra minőségén és megbízhatóságán sokszor maga az üzleti siker is múlhat. Mi, hazánk egy vezető rendszerintegrátoraként, sokéves tapasztalattal a hátunk mögött, éppen ezért indítottuk útjára IT Assistance szolgáltatáscsomagunkat: hogy biztosítsuk partnereink számára az IT infrastruktúra megbízható, biztonságos, fix üzemeltetését és rendszeres fejlesztését.
Partnereink informatikai hálózatainak üzemeltetése számos felelősségteljes feladatot igényel, melyek között akadnak olyanok is, amelyeket rendszeresen szükséges elvégezni a folyamatos működés érdekében.
Minden hálózatban előfordulhatnak hibák, amelyek mihamarabbi elhárítása kritikus szempont lehet az üzletmenetre nézve. Ezt segítik elő magasan képzett szakértőink.
A hálózatüzemeltetés szerves részét képezik olyan mérnöki szolgáltatások is, melyeket a közös projekt kezdetén, előre nem lehet pontosan behatárolni. Ezeket az igényeket ügyfeleink egyedi elvárásai szerint teljesítjük.
Miért az Enterprise Group?
10+
mérnök kolléga
0-24
órás ügyfélszolgálat
100+
élő szolgáltatói szerződés
7/24
mérnöki szolgáltatás