IT Assistance
Minden, ami IT
Zökkenőmentes infrastruktúra-üzemeltetés igény szerinti rendelkezésre állással
A minden igényt kiszolgáló egészségügyi intézmények munkafolyamata során az egyes alkalmazásokat kiszolgáló informatikai hálózat több szempontból is kulcsfontosságú, hiszen minősége és megbízhatósága kiemelt szerepet játszik a fekvő-, mind a járóbetegek akadály nélküli ellátásában. ​Szolgáltatásunk által megoldást kínálunk az egyes intézmények IT infrastruktúrájának megbízható, biztonságos, fix üzemeltetésében, szoftverfrissítésében és rendszeres fejlesztésében. ​Cél​unk​, hogy ​az általunk biztosított, átfogó IT stratégi​án és szakértelmünkön​ keresztül magas színvonalon segítsük az egyes intézmények IT infrastruktúrájának működését, az adatok biztonságos kezelését, valamint az egyes intézményeknél jelentkező esetleges informatikai erőforráshiány​ kiküszöbölését.
Partnereink informatikai hálózatainak üzemeltetése számos felelősségteljes feladatot igényel, melyek között akadnak olyanok is, amelyeket rendszeresen szükséges elvégezni a folyamatos működés érdekében.
Minden hálózatban előfordulhatnak hibák, amelyek mihamarabbi elhárítása kritikus szempont lehet az üzletmenetre nézve. Ezt segítik elő magasan képzett szakértőink.
A hálózatüzemeltetés szerves részét képezik olyan mérnöki szolgáltatások is, melyeket a közös projekt kezdetén, előre nem lehet pontosan behatárolni. Ezeket az igényeket ügyfeleink egyedi elvárásai szerint teljesítjük.
A platformszolgáltatás az Enterprise Group HIS, PACS és teleradiológiai szoftverrendszereihez kapcsolódó komplex szolgáltatás.
Miért az Enterprise Group?
10+
mérnök kolléga
0-24
órás ügyfélszolgálat
100+
élő szolgáltatói szerződés
7/24
mérnöki szolgáltatás